tiistai 21. syyskuuta 2010

Galileon leiritapaaminen Ruoveden Haapasaaressa


Tätä tapaamista ehdittiin jo innokkaasti odotellakin, tässä koirat tutustumassa taas toisiinsa. Paikalle saavuttiin jo perjantai-iltana ja meillä oli vuokrattuna yhteinen mökki Jonnan, Janin ja Jipun kera, joka toimi myös kaikkien tapaamispaikkana. Heti iltasella saunottiin porukalla, käytiin pari kertaa uimassa pimeässä jääkylmässä vedessä, joka kummasti virkisti :) Iltaa istuttiin porukalla rupatellen hyvien juomien kera aina pikkutunneille saakka, kunnes oli aika mennä yöpuulle muutamaksi tunniksi.Seuraavana päivänä saapuivat loputkin porukasta paikalle ja koirilla oli hauskaa suhinaa keskenään :)
Jippu-tyttönen oli Morriksen asuinkaverina ja hyvin sisarukset tulivat toimeen keskenään :)Hilla-mopsi piti koirat hyvin järjestyksessä ja toimi aina tarvittaessa erotuomarina :)Teija Ja Hilla "saivat kyytiä".Tässä ollaan porukalla lähdössä lenkille.Mimmi-mamma seurailee kiinnostuneena jälkeläistensä touhuja :) Mimmi ja Zola
Minun kaverinani lenkillä oli Speedy reippaana poikana.Hilla jäi Iinan ja poikien seuraksi lenkin ajaksi.Sitten kaikista poseerauskuva, tässä Jippu.KylieHuldaSusuFaniMuskaRemuJarppiMorrisSpeedyHillaJuoksukilpailun voitti Kylie, tässä tyttönen voittopokaalin kera. Illemmalla meillä oli vuorossa savusaunaan meno ja välillä käytiin istuskelemassa kylpytynnyrissä, joissa molemmissa oli tunnelmaa :)Illan pimetessä siirryttiin iltanuotiolle, jossa paisteltiin makkaraa ja nautittiin tuikkujen tunnelmasta.Iina toimi letunpaistomestarina ja hyviä ne todella olivatkin :)Tatu yöajelulla.Sitten vielä pikkutunneilla kokoonnuttiin meidän mökille "jatkoille" ja rupateltiin mukavia ja jopa muutama innostui laulamaan, kun lopulta radiosta löytyi musiikkikanava. Teijaa alkoi jo väsy painamaan, joten leuan kohotus on paikallaan :) Ilta vaihtui yöksi nopeasti ja taas taidettiin valvoa aamupuolelle saakka, mutta mukavaa oli :)Iita ja Morris myös "yön tunnelmissa".  Oli todella kiva viikonloppu, kiitos Teijalle tapaamisen järjestämisestä, ensi vuonna taas uudestaan :) Kiitokset myös kaikille mukana olleille hyvästä seurasta ja ennenkaikkea kiitos Jonnalle, Janille ja Jipulle erittäin mukavasta mökkiseurasta. Otetaan ensi vuonna uusiksi :)

5 kommenttia:

Piia kirjoitti...

Juu, ensi vuotta odotellessa :) Oli kyllä kiva tavata, rupatella, saunoa ja uida.. sekä ettiä niitä rappuja.. ja valita väärä mökki yms ;)

Sissi kirjoitti...

Moi Piia. Oli kiva, että sait houkuteltua uimaan ja "naapurimökilläkin" oli hauska käydä :) Katsotaan ensi vuonna valoisaan aikaan raput valmiiksi, ettei tarvitse nokkosissa kahlata ;) Kiitos kivasta seurasta!

JoHa kirjoitti...

Kiitos teille seurasta ja mökin jakamisesta! Otetaan ensi vuonna uusiksi :) Meillä oli tosi kivaa!!:)
Rapsutuksia Morrikselle sekä "kotimiehille" :)

Tuula, Fani ja Susu kirjoitti...

Kiitos teille myös mukavasta seurasta. Olen kyllä tyytyväinen, että jaksoin yksin lähteä reissuun. Mukavaa syksyä ja rapsutuksia kolmikolle :)

Teija kirjoitti...

Kiitos kovasti myös tänne blogiin kivoista kuvista ja tietysti seurasta itse gogoontumisessa :o). Oli hauskaa ja ensi vuonna taasen. Nyt kerätään koko vuosi voimia, että jaksetaan valvoa ;o).
Nähtäillään taasen

t:teija